• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Lexmark
Lexmark

Lexmark

Stærke priser på Lexmark-printerpatroner

Her finder du BilligToner.dk’s store sortiment af printerpatroner til Lexmarks printere. Med vores kompatible tonere sikrer vi landets billigste priser på blæk og tonere. Tag derfor et kig på vores sortiment og se, om vi ikke også har printertonere til netop din printer, hvad enten den er fra Optra, E, T eller en af Lexmarks mange andre serier.

Vi fører både sorte patroner samt farvepatroner (gul, magenta og cyan) til printerne fra Lexmark. Hermed er du sikret hjælp, uanset hvilken patron der er løbet tør. At tonerne er kompatible betyder, at de passer til Lexmarks maskiner – uden at være produceret af Lexmark selv. Dette sikrer dig billige priser, mens kvaliteten naturligvis er den samme høje som hos de originale patroner. 

Hos BilligToner.dk er forsendelsen billig – uanset om du bestiller lidt eller meget. Samtidig kan du forvente hurtig levering. Vi sender nemlig printertonerne din vej samme dag, når blot du bestiller før kl. 17.

Lexmark er en af de yngre producenter på markedet, idet firmaet først blev grundlagt så sent som i 1991 – men det har ikke holdt virksomheden tilbage, og på ganske få år er den vokset til et af verdens største og mest populære printermærker. 

Med hovedkvarter i Kentucky i USA forhandles det kinesisk-ejede Lexmark i dag i mere end 170 lande i hele verden, og som stor multinational koncern er virksomheden sig sit sociale ansvar fuldt bevidst, hvorfor både bæredygtighed og CSR er vigtige hjørnesten i virksomhedens produktudvikling.

Lexmark har således en omfattende CSR-strategi, og virksomheden genbruger både plastik og papir, sidstnævnte som emballage til de forskellige produkter. For sin CSR-indsats har Lexmark modtaget PEZAs Environmental and Employee Awards.

I 2012 udfasede Lexmark sin produktion af blækprintere, så de i dag kun producerer laserprintere, og hos BilligToner forhandler vi naturligvis tonerne – både originale og kompatible – til deres forskellige printermodeller. Og skulle du alligevel eje en af Lexmarks tidligere blækprintere, fører vi stadig blækpatroner til nogle af disse modeller.

Hvis du har spørgsmål angående vores udvalg af blækpatroner eller lasertonere, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl. 8 til 17.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.