Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!
Konica Minolta Magicolor 2530 DL
294 294 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

BilligToner sælger et stort udvalg af tonerpatroner til Konica Minolta-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din Konica Minolta Magicolor 2530 DL. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Til nogle modeller fra Konica Minolta sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale tonerpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Læs mere

Følgende tonere passer til Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2530 DL

  • Konica Minolta Printerpatroner Magicolor 2530DL