• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Konica Minolta
Konica Minolta

Konica Minolta

Prisvenlige tonere til Konica Minolta

Er din Pagepro- eller Magicolor-printer fra Konica Minolta løbet tør for printerblæk? Så er du landet det helt rette sted. Her finder du nemlig tonere af høj kvalitet, som er kompatible med netop disse printere. 

Vi byder både farvepatroner – dvs. magenta, cyan og gul – samt sorte patroner. Mange af disse patroner er såkaldt ”kompatible”. Det vil sige, at de ikke er produceret af Konica Minolta selv. Derimod stammer de fra tredjepart, hvilket sikrer dig langt billigere priser, samtidig med at kvaliteten er i top.

Vi ved, at mange udskrivninger er hasteopgaver. Derfor kan du forvente hurtig levering på alle vores lagerførte printerpatroner. Samtidig er der billig fragt på alle ordrer – uanset hvor meget blæk eller hvor mange tonere du bestiller. Du kan vælge mellem privatlevering, erhvervslevering og levering til GLS Pakkeshop. Bestiller du på hverdage inden kl. 17, afsender vi samme dag.

Historien om Konica Minolta tager sin begyndelse helt tilbage i 1873 i Tokyo, hvor Rokusaburo Sugiura begynder at sælge fotografiske materialer i den japanske hovedstad. Men vi skal helt frem til 2000, før virksomheden får navnet Konica Minolta, idet de to producenter Konica Corporation og Minolta Co., Ltd. slår sig sammen for at træde ind i det nye årtusinde med nye visioner for udviklingen af printteknologien.

Ti år forinden – i 1990 – har Minolta lanceret sin første laserprinter, og virksomheden har siden anvendt sin store erfaring inden for især produktion af fotokopimaskiner til at udvikle nye printermodeller med stadig bedre udskriftskvalitet.

Konica Minoltas filosofi er The Creation of New Value – Skabelsen af Ny Værdi. Og sammen med firmaets seks grundlæggende værdier – open and honest (åben og ærlig), customer-centric (kundecentreret), innovative (innovativ), passionate (passioneret), inclusive and collaborative (inkluderende og samarbejdsvillig), accountable (pålidelig) – er det blevet det solide basis for en verdensomspændende succes. 

I dag forhandler Konica Minolta deres produkter i 150 lande i hele verden, hvoraf deres nethandel fordeler sig med 31 pct. i Europa, herunder naturligvis også i Danmark. Og er du i besiddelse af en printer fra Konica Minolta, kan du finde både blækpatroner og tonere hos BilligToner. Vi giver dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage, og der er prisgaranti på alle vores kompatible produkter.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.