• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Hp
Hp

Hp

HP patroner til spotpris 

Er din printer løbet tør for blæk eller toner? Så fortvivl ikke! Vi sender nye patroner til dig allerede i dag, hvis du bestiller inden kl. 17 på hverdage. Og vi garanterer dig markedets billigste priser på alle vores kompatible patroner.

Originale patroner er produceret af HP, mens de væsentligt billigere kompatible patroner er produceret af tredjepart. Men du kan roligt købe kompatible patroner til din HP printer – de leverer print i samme gode kvalitet som de originale, og så sparer du penge. 

Vi forhandler patroner til alle HP’s printere, hvad enten du har en DeskJet, LaserJet, PhotoSmart eller en helt fjerde af Hewlett-Packards populære printere, og hvad enten du har brug for en patron i sort eller farver (cyan, gul og magenta). Og så er der prisgaranti på alle kompatible produkter. 

HP så dagens lys i 1939 i Californien, hvor William Redington Hewlett og David Packard startede deres virksomhed i en lille garage. 70 år senere var virksomheden verdens førende pc-producent, og produktionen af printere har siden 1984 også været i en rivende udvikling. Især LaserJet-serien har opnået stor global popularitet. Og garagen, hvor det hele startede, er i dag udnævnt til en California State historisk milepæl.

Og med HP’s nye ePrint-teknologi er det blevet muligt at printe trådløst fra såvel computere som mobile enheder. Så slipper du for alt besværet med ledninger, og din printer behøver ikke befinde sig i samme rum som din computer. 

Som moderne virksomhed har HP også stort fokus på bæredygtig produktion og en tidssvarende CSR-strategi. Det har afstedkommet flere priser gennem årene, senest (2017) World Environment Center Gold Medal Award, Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award og Canada’s Greenest Employer Award.

Hos BilligToner giver vi dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage på alle kompatible produkter til HP’s printere. Det betyder, at du kan spare penge på køb af tonere og blækpatroner uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du bliver skuffet – er der det mindste problem, skal du blot kontakte vores kundeservice (åben mandag til fredag fra kl. 8 til 17), og vi hjælper dig videre eller refunderer det fulde beløb uden diskussion.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model