Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Epson LP 2020

Epson LP 2020
215 215 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 16, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LP 2020. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible tonerpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale tonerpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale tonerpatroner. Kompatible tonerpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Læs mere

Følgende tonere passer til Epson Printerpatroner LP 2020

  • Epson Printerpatroner LP 2020