• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Dell
Dell

Dell

Billige Dell-printerpatroner 

Leder du efter billige printerpatroner til Dell, er du kommet til det rette sted. Hos BilligToner.dk fører vi nemlig et bredt udvalg af prisvenlige blækpatroner af høj kvalitet – både hvad angår Dells farvelaser- og sort/hvid-printere.

Vi fører også kompatible – eller uoriginale/uofficielle – tonere til Dell, hvilket betyder, at du kan finde blæk til priser, hvor alle kan være med. På den måde kan du spare mange penge, hvis du er typen, der printer meget: Eksempelvis som studerende, der skal printe kompendium, eksamensopgaver m.v.

Michael Dell grundlagde sin virksomhed i 1984, og siden har Dell udviklet sig til at være en af de største spillere på markedet. Dells første printer kom på markedet i 2003, og forbrugerne tog hurtigt mærket til sig, så Dell nu ikke længere kun var leverandør af computere, men også et bredt udvalg af tilbehør.

Corporate Social Responsibility – eller CSR – er en vigtig del af forretningsudviklingen hos Dell. Virksomheden har således igangsat en lang række initiativer, der skal forbedre hensynet til miljøet og arbejdsforhold, herunder genbrugsprogrammer, øget energieffektivitet og gode medarbejderforhold i overensstemmelse med gældende etiske standarder hos såvel egne produktionsenheder som hos underleverandører.

Siden 2007 har Dell genbrugt over en halv milliard kilo brugt elektronik, hvilket gør Dell til nummer 1 i verden, når det kommer til genbrug af elektronik. Tilsvarende baserer produktionen af kompatible produkter sig også på elektronikgenbrug, idet de produceres ved at genanvende originale tonere og blækpatroner.

Når de kompatible printertonere produceres, udskiftes printvalse og alle sliddele, hvorefter der påfyldes nyt tonerpulver. Der udføres altid en omhyggelig stikprøvekontrol, inden patronerne leveres til os. Ofte kommer mange af sliddelene og tonerpulveret fra samme underleverandører, som også leverer til originalproducenterne, så der i praksis ikke er nogen fysisk forskel på patronerne. Men priserne er ofte meget forskellige – du sparer som regel mange penge ved at vælge de kompatible alternativer.

BilligToner forhandler et bredt udvalg af Dells produkter, og vi vil gøre vores bedste for, at du ikke skal vente for længe, når Dell-printeren er løbet tør for printerblæk. Derfor sender vi samme dag til alle, der bestiller inden 17. Fragten er billig, uanset hvor stor din ordre er.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.