Canon LaserShot LBP 1760 / E

LBP 1760 / E Canon
Canon LaserShot LBP 1760 / E
0 0 DKK

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserShot LBP 1760 / E. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

99% positive anmeldelser

Se de nyeste her

  1. Vi kan desværre ikke skaffe patroner til denne printer