Canon FC 226

Canon
Canon FC 226
331 1308 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 226

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her