Canon FC 226

226 Canon
Canon FC 226
331 1020 DKK
5 5 1

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon FC 226