• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Canon
Canon

Canon

Prisvenlige blækpatroner til Canon

BilligToner.dk fører et stort udvalg af blækpatroner til printere fra Canon. Vi forhandler både sort printerblæk, ligesom vi naturligvis også har farvepatroner i cyan, gul og magenta – og vores stærke priser betyder, at alle kan være med.

I sortimentet har vi originale tonere til en lang række af Canons modeller – f.eks. inden for den populære Pixma-serie. Samtidig tilbyder vi et stort udvalg af kompatible patroner til fabrikantens maskiner. Denne kompatible variant er kendetegnet ved billigere priser, mens de naturligvis bibeholder den høje kvalitet i printene.

Siden 1937 har Canon udviklet sig til en global virksomhed, som er førende inden for printere og printertilbehør. I 2008 nåede Canon således en samlet placering som nr. 36 på Business Weeks liste over Verdens bedste globale brands.

Til rækken af udmærkelser kan desuden nævnes, at Canon i 2009 opnåede en 4. plads på Fortune World’s Most Admired Companies, og med omkring 245 virksomheder på verdensplan er de blandt de førende og mest solide brands inden for produktion af printere.

Canons virksomhedsfilosofi kan sammenfattes i det japanske begreb Kyosei, der betyder ”at leve og arbejde sammen til fælles bedste”. Det betyder, at hensynet til miljøet har en stor prioritet hos Canon, som udvikler alle sine produkter med henblik på energivenlighed, ressourcebevaring og brug af ufarlige stoffer. Og det forpligter naturligvis også, hvad kvaliteten af produkterne angår. Som ejer af en Canon-printer kan du derfor forvente dig lidt mere.

Og hos BilligToner vil vi ligeledes gøre vores bedste for, at vores produkter – både de originale tonere og blækpatroner fra Canon og de kompatible produkter – lever op til dine forventninger. Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl. 8 til 17, hvis du har spørgsmål til dit produkt. Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også skrive en mail til info@billigtoner.dk med dine spørgsmål eller kommentarer.

Er du løbet tør for blæk til din Canon-printer, kan du hurtigt finde hjælp her hos BilligToner.dk. Vi afsender nemlig lagerførte varer samme dag, når blot du bestiller før kl. 17 på hverdage. Desuden kan du nyde godt af vores billige levering – uanset størrelsen på din ordre.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.