• Prisgaranti
  • Nem bestilling
  • Hurtig levering
Betalingskort
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.
Brother
Brother

Brother

Billige Brother tonere

Brother er et af de absolut mest populære printermærker på markedet. Her får du både en solid og moderne printer med høj kapacitet, som leverer kvalitetsudskrifter side efter side. Brother er produceret i Japan, men har vundet stor udbredelse i Danmark, blandt andet fordi både printere og tonere forhandles til konkurrencedygtige priser.

Det er mere end 100 år siden, at Brother blev grundlagt i Nagoya i Japan, og i 1958 gjorde virksomheden så sit indtog i Europa, først i Irland og ti år senere i Norden. Virksomheden producerede dengang alt fra symaskiner til motorcykler, men med årene favnede den solide teknologiske erfaring også markedet for printere og computertilbehør. I 1971 lancerede Brother således verdens første dot matrix printer.

Brothers første laserprinter så dagens lys i 1987, og under ti år efter kom den første multifunktionelle Brother laserprinter på markedet, hvor printer, scanner, fax og telefon var kombineret i ét produkt. Siden fulgte både den multifunktionelle inkjetprinter og den superkompakte mobile printer, og selv om vi i dag lever i en verden, hvor det meste foregår online og på skærmen, er der intet, der tyder på, at markedet for printere af den grund er for nedadgående. Tværtimod. Og med de nye 3D-printere i udsigt ser det ud til, at en helt ny æra for printmarkedet er skudt i gang.

I 2011 blev Brother Nordic A/S grundlagt, og hovedkontoret ligger i Ishøj i Danmark med filialer i Oslo, Göteborg og Helsinki. Og hos BilligToner har vi forhandlet såvel originale som kompatible tonere og blækpatroner til Brother i mindst lige så lang tid – faktisk lige siden 2010.

Vores mål er at sælge de billigste tonere til printere fra Brother. Vi forhandler både originale Brother tonere og de væsentligt billigere kompatible tonere, der leverer print i samme høje kvalitet som de originale, men til en lavere pris. Ofte kan du spare helt ned til en tredjedel af prisen, hvis du køber kompatible frem for originale tonere.

BilligToner forhandler alle farver – sort, cyan, gul og magenta – og vi har prisgaranti på alle vores kompatible tonere. Hvis du bestiller på hverdage inden kl. 17, sender vi samme dag, så du kan komme i gang med at printe hurtigst muligt.

Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

TRUSTPILOT
5 ud af 5 stjerner på Trustpilot!
TrustPilot Over 2300 anmeldelser fra glade kunder. Se dem her!
Billig levering
Fragt fra: 39,00 kr.

Bestil inden kl. 17:00, så sender vi din pakke samme dag!
Fragt muligheder
KONTAKT OS

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hverdage kl. 08.00 - 17.00

70 27 66 66

info@billigtoner.dk

ERHVERVSKUNDER
Er du erhvervskunde kan du betale med faktura og afgive ordre pr. telefon eller mail.

Offentlige kunder tilbydes EAN betaling.
E-mærket
Vi er E-mærket
CO2 neutralt
CO2 neutralt
Optjen rabatpoint nu!

Bliv fordelskunde hos BilligToner.dk!

Som fordelskunde optjener du rabatpoint på alle kompatible produkter og får en lang række andre fordele.

Alle kan blive fordelskunde, og det tager kun et øjeblik at oprette dig.